Târgul de Crăciun Oradea

Targul de Craciun Oradea 2016

Vrei să trăiești Magia Sărbătorilor de Iarnă într-o atmosferă de basm? Ediția a doua a Târgului de Crăciun Oradea, este locația ideală! Te așteptăm cu drag în perioada 30.11 – 31.12.2016

Targul de Craciun Oradea

Dacă la prima ediție, orădenii au primit cu mult drag prezența unui Târg de Crăciun la ei în oraș, în acest an se anunță ceva și mai spectaculos.
Aflat la cea de-a doua ediție, ”Targul de Craciun Oradea” va fi organizat atât în Piața Unirii cât și în Cetatea Oradea.

Planifici o excursie în Oradea? Descoperă aici cele mai bune OFERTE LA CAZARE

Program Targul de Craciun Oradea 2016

În cadrul Pieței Unirii Târgul de Crăciun Oradea va găzdui Atelierul lui Moș Crăciun, un carusel magic și un patinoar. Atmosfera va fi asigurată de diferitele concerte susținute de artiști renumiți, organizate pe scena special amplasată. Colindătorii vor fi cei care vor vesti și vor aduce în sufletele oamenilor bucuria Sărbătorilor de Iarnă.

Decorațiunile, globurile pictate, turta dulce, merele glazurate și multe alte produse sunt câteva dintre surprizele pe care vizitatorii le vor putea achiziționa de la căsuțele din cadrul Târgului de Crăciun Oradea. Acesta va fi deschis pe perioada 30 noiembrie – 31 decembrie.

Targul de Craciun Oradea 2016

 

Tradițiile nu sunt nici ele uitate, acestea au locul lor special în cadrul Cetății Oradea. Vizitatorii se vor putea bucura de datinile strămoșești specifice sărbătorilor de iarnă. Acesta va fi deschis în perioada 2 – 24 decembrie.
De la colinde la bucate tradiționale, ba chiar și proiecții de filme pentru copii. Cetatea va adăposti un adevărat festival al Crăciunului de altă dată.

Planifici o excursie la Târgul de Crăciun? Descoperă aici cele mai bune OFERTE LA CAZARE

Traditii si colindatori la Targul de Craciun Oradea din Cetatea Oradea

Fotografii: Târgul de Crăciun Oradea

Bihor.eu

info@bihor.eu