Background Image

Târgul de Crăciun Oradea 2015 – prima ediție

Bradul de Craciun de la Targul de Craciun Oradea

Ne luăm rămas bun de la anul 2015 într-o atmosferă mai bogată decât până acum. Targul de Craciun Oradea – prima ediție, organizat de Primăria Municipiului Oradea, este în plină desfășurare!

Targul de Craciun Oradea

Din 4 decembrie și până în 31 decembrie, orădenii (și nu numai) sunt invitați la un pahar de vin fiert cu aromă de scorțișoară, un ceai cald cu parfum de levănțică și pentru toții copii din noi cele mai delicioase dulciuri cu specific de sărbătoare. Pentru a completa atmosfera de sărbătoare, căsuțele vă stau la dispoziție pe lângă cele ale gurii, nenumărate cadouri pentru întreaga familie.

Bradul de Craciun de la Targul de Craciun Oradea

Planifici o excursie în Oradea? Descoperă aici cele mai bune OFERTE LA CAZARE

În decor de luminițe strălucitoare și miresme de ispite dulci specifice Crăciunului, vizitatorii sunt invitați să se bucure de toate aranjamentele florale, de decorațiunile special pregătite pentru a simți cât mai bine această atmosferă deosebită.

Cele aproximativ 30 de căsuțe de lemn decorate pentru sărbătoare îi așteaptă pe dorinici să achiziționeze diverse suveniruri pentru ei sau pentru cei dragi. Și pentru a fi sigur că vei rămâne cu o amintire de la târg, nu ezita să savurezi un vin fiert delicios, și mai apoi să alegi să pleci cu cana acasă!
Suveniruri si vin fiert la Targul de Craciun Oradea

Atmosfera de sărbătoare este perfect completată de spectacolele de colinde și obiceiuri tradiționale organizate pe scena târgului de Crăciun din cadrul cetății Oradea în fiecare seară. Scenă pe care se va organiza și petrecerea de sfârșit de an, încercând să așteptăm noul an într-un mod cât mai plăcut și vesel.

Planifici o excursie în Oradea? Descoperă aici cele mai bune OFERTE LA CAZARE

Fotografii: Târgul de Crăciun Oradea

Bihor.eu

info@bihor.eu