Background Image

Astoria Grand Hotel Oradea

Oradea, Strada Teatrului 1-2
Specification
Preturi avantajoase Limbi străine

Cazare Astoria Grand Hotel Oradea

Astoria Grand Hotel Oradea se bucură de o locaţie centrală în Oradea, la 100 de metri de Teatrul de Stat şi la 3 minute de mers pe jos de Biserica cu Lună şi oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, un restaurant à la carte, cu terasă, bar şi recepţie cu program nonstop. La proprietate sunt disponibile locuri de parcare gratuite, iar la 150 de metri există o staţie de autobuz.
Camerele de la Astoria sunt elegante şi au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de relaxare şi minibar. De asemenea, au baie cu duş, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Cazare Astoria Grand Hotel

Proprietatea pune la dispoziţie şi un depozit de bagaje gratuit. Gara Oradea este situată la 3 km de Astoria Grand Hotel, iar Aeroportul Oradea este la doar 7 minute de mers cu maşina. Graniţa cu Ungaria se află la 13 km.
În fiecare zi, oaspeţii hotelului se pot bucura de un bogat mic dejun tip bufet. Cina este servită la restaurantul à-la-carte al hotelului, iar barul oferă o gamă largă de băuturi.

Afla mai multe detalii…

Amenities
Wi-Fi Restaurant Parcare

Oradea, Strada Teatrului 1-2

Get Directions