Aqua Park Nymphaea Oradea

Oradea, Aleea Ştrandului 13B
Specification

Aqua Park Nymphaea Oradea

Situat în zona estică a Municipiului Oradea, Aqua Park Nymphaea Oradea se bucură de o bună poziționare, fiind pe malul drept al râului Crișul Repede, și mai ales pe vechea zonă a Ștrandului Municipal, atât de cunoscut orădenilor. Accesul în aquapark se realizează de pe strada Aleea Strandului nr 13B. Terenul este proprietatea Municipiului Oradea, suprafaţa amenajată fiind de 67.694 mp.

Fiind considerat supremația bucuriei și a distracției, vizitatorii sunt invitați să viziteze Aqua Parkul Nymphaea Oradea, și cu siguranță vor reveni. Acest complex este deschis atât pentru orădeni cât și pentru turiștii veniți din celelalte părți ale țării.

Distracția și relaxarea sunt elemente definitorii îmbinate cu succes în cel mai nou și modern Aquapark din Transilvania, Complexul Wellness Termal ”Nymphaea” Oradea!

Planifici o excursie în Oradea? Descoperă aici cele mai bune OFERTE LA CAZARE

Turismul curativ termal din Oradea atrage în fiecare an tot mai mulți curioși. În întâmpinarea acestuia prin cele 8 bazine interioare, 7 exterioare, amenajări de agrement și sportive, restaurante și baruri, zonă Wellness, zonă Spa și Baie turcească.
Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de relaxare, de încărcare a bateriilor, sau doar căutați un loc de destindere alături de familie. Aqua Park Nymphaea Oradea este ceea ce căutați. Bazinele exterioare sunt ideale în zilele toride de vară, în timp ce bazinele interioare sunt perfecte pentru sezonul rece. Cei mici vor fi femecați de senzația bazinului cu valuri și topogane.

Relaxarea va fi asigurată cu ajutorul serviciilor Spa, a băilor turcești, a cabinelor cu aburi, tratamentelor acvatice precum și a masajelor și jacuzzi-ului. Doamnele și numai vor putea fi răsfățate cu tratamente naturiste de relaxare și înfrumusețare. Iubitorii sportului nu sunt uitați nici ei. Aquapark-ul Nymphaea le pune la dispoziție terenuri de tenis cu piciorul, fotbal și beach-volei.

Fotografii: Aquapark Nymphaea Oradea

Amenities
Wi-FI Restaurant Parcare Bazine interioare Bazine exterioare SPA & GYM Topogane Piscina copii Jocuri acvatice

Oradea, Aleea Ştrandului 13B

Get Directions